Wil je meer verdieping? Gebruik dan onderstaande tools

Gaming

Big 5

Ontdek je belangrijkste karaktereigenschappen

Bekijk het product

Jouw persoonlijkheidskenmerken

Persoonlijkheidskenmerken zijn eigenschappen. Ze zijn vaak stabiel en bepalen hoe jij je gedraagt en reageert. Je persoonlijkheidskenmerken zijn vaak genetisch bepaald.
Lees meer

Talent herkennen

Over ontdek je talent

Het Scholings- en ontwikkelplatform gaat uit van jouw talent. Niet alleen van je ervaring en je opleiding, maar vooral ook van de talenten die je bezit, de competenties die je hebt ontwikkeld. Weet je nog niet precies wat je wil, wat je allemaal kan en wie je precies bent? Dan is het tijd om je te oriënteren. Op het scholings- en ontwikkelplatform vind je diverse testen om hierachter te komen.

Zo zijn er self-assessments, maar ook een Beroepenverkenner die op basis van jouw competenties en talenten suggesties doet voor beroepen die bij jou passen of interessant zijn om verder te verkennen. Ook buiten de branche waar je altijd in hebt gewerkt.

Ga dus snel aan de slag en registreer jezelf om je persoonlijke profiel aan te maken, te beheren en testen te doen.

Meld je dus nu aan.

 

Dare

Carrièreankers

Ontdek de doorslaggevende factoren voor jouw loopbaankeuzes

Bekijk het product

Jouw karaktereigenschappen

Heb je moeite om goede en slechte karaktereigenschappen van jezelf te formuleren? Bekijk dan de onderstaande karaktereigenschappen lijst. De lijst kan je onder andere helpen bij het schrijven van een sollicitatiebrief, het maken van een SWOT of bij je CV.
Lees meer

Beroepsinteresse

Ontdek waar je interesses liggen

Bekijk het product

Persoonlijkheidstest

temp content

even geduld a.u.b.