Aanbod loopbaanbegeleiding

De voortdurend voortschrijdende ontwikkeling in nieuwe technologie waar het ICT toepassingen betreft zorgt voor permanente druk op de kennis en vaardigheden (competenties) van werknemers in ICT-functies. Hierbij gaat het nadrukkelijk zowel om medewerkers in ontwikkelfuncties, beheerfuncties als het ICT gebruik in algemene zin. Dankzij het Sectorplan ICT kan met ingang van de zomer van 2014 extra worden geïnvesteerd in opleidingen en training van ongeveer 2.500 ICT-professionals. Kerndoel is om middels om- en bijscholing zoveel mogelijk ICT professionals voor de ICT-sector te behouden.

Aantrekkelijke voorwaarden

Het CA-ICT heeft met succes subsidie aangevraagd en toegekend gekregen. ICT-professionals of professionals werkend voor een ICT-werkgever krijgen een unieke mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden gefaciliteerd te worden bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Jouw werkgever krijgt 50% korting als er een loopbaantraject of een Van Werk naar Werk-traject voor jou wordt aangevraagd. 

Loopbaantraject

Als werkgelegenheid geen vanzelfsprekendheid meer is, is het voor iedereen tijd om na te denken over de eigen loopbaan. Bijbehorende vragen zijn: passen mijn talenten nog bij het werk wat ik doe? Wil ik mij binnen of buiten mijn beroep verder ontwikkelen?

Tijdens dit traject krijg je inzicht in talenten en drijfveren en leert je deze te vertalen naar het huidige werk en nieuwe mogelijkheden. Het traject bied jou beter zicht op waar je in jouw loopbaan staat en geeft handvatten voor een volgende stap. 

Van Werk naar Werk-traject

Een Van Werk naar Werk-traject biedt zowel de werkgever als jou de mogelijkheid op een zorgvuldige manier afscheid van elkaar te nemen. Jij wordt begeleid bij het zoeken naar een nieuwe passende baan. 

Aanbieders mobiliteitstrajecten

Matchcare en Passus Advies zijn de twee aanbieders van de mobiliteitstrajecten binnen dit sectorplan. Hiernaast vind je meer informatie over beide aanbieders en het specifieke aanbod. 

 

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

temp content

even geduld a.u.b.